KLUPKO SE ODMOTAVA: Policija ima nove tragove o utapanju Albanke sa troje djece u Bojanu? MALOLJETNA ljubavnica ponovo POD LUPOM tužilaštva u Skadru

Istražitelji prema navodima albanskih medija žele da razjasne mnoga pitanja o tragičnom događaju koji se dogodio 2. maja uveče kad je tragično nastradala Albanka najvjerovatnije bacila troje djece u Bojanu, a zatim počinila samoubistvo, piše srbija danas.

Posljednja osoba koja je razgovarala sa njom bila je upravo njena jetrva sa kojoj je pre tragedije popila kafu u dečjoj igraonici. Istražitelji veruju da jetrva može da rasvetli odnose supružnika koji su zapali u bračnu krizu zbog njegove veze sa maloljetnicom (17) koja je prema navodima albanskih medija trajala sedam mjeseci.

Rezultati dva vještačenja mogli bi da daju konačne odgovore na mnoga pitanja.

Očekuje se rezultat toksikološke analize nesrećne majke i djece dok bi trebalo da stigne i rezultat vještačenja telefona supruga i oca dece, koji je prema navodima albanskih medija nakon nestanka supruge i mališana obrisao sve poruke koje je razmenjivao sa njom. Istražitelji su pokušali da povrate poruke kako bi se proverilo da li je bilo pritisaka i verbalnih pretnji upućenih supruzi.

On se nalazi u zatvoru Reči pod prismotrom.

Albanski mediji su došli do izveštaja zatvorskog psihologa o uhapšenom suprugu koji je nastao 2022. godine kad se nalazio u pritvoru zbog narkotika. Zatvorski psiholog navodi da je Arazi pokazao interesovanje za programe rehabilitacije nakon individualne socijalne obuke.

Takođe se navodi da je tokom dva mjeseca u zatvoru imao tri skajp razgovora sa porodicom i samo jedan fizički sastanak sa djecom i suprugom. Tada je izjavio da ima dobru i stabilnu vezu.

Izvor: Srbija Danas/Kurir

Izvor vijesti: haber.ba