MALOLJETNA LJUBAVNICA JOŠ UVIJEK NIJE SASLUŠANA: Otkrveno gdje se nalazi djevojka zbog koje se Albanka sa TROJE djece utopila u Bojanu

Hodža je izjavila da devojka muža nastradale, inače tinejdžerka, još nije ispitana od strane policije zbog teškog psihološkog stanja u kom se nalazi nakon tragičnog događaja.

– Njegova devojka nije ispitana dok se njeno stanje ne stabilizuje, pošto je u šoku. U prvom svedočenju, rekla je da nikada nije upoznala ženu i da joj je ljubavnik rekao da će se razvesti od nje i da će se njih dvoje venčati – rekla je novinarka.

Takođe je otkrila da je ljubavnica muškarca koji je uhapšen zbog podsticanja na samoubistvo, smeštena u ženski centar i da još nije poznato da li će biti ispitana u prostorijama tužilaštva u Skadru ili u centru gde se nalazi.

– Trenutno, tinejdžerka se nalazi u ženskom centru zbog tretmana koji dobija. Još nije odlučeno da li će biti ispitana u tužilaštvu ili da li će tužilac otići u ženski centar – dodala je Hodža, koja je otkrila i da će osumnjičeni ponovo biti ispitivan.

Izvor: Srbija Danas/Telegraf

Izvor vijesti: haber.ba