Masakr u Crnoj Gori. Neslužbeno: Ubijeno najmanje 11 ljudi, navodno i djeca

NAPADAČ u Cetinju u Crnoj Gori ubio je danas više ljudi, javljaju tamošnji mediji, dodajući da se radi o obiteljskom sukobu. Napadač je ubijen, a među ranjenima su djeca i policajci, pišu crnogorski mediji. Zasad nije poznato koliko je u napadu ubijenih ni ranjenih.

 

Kako piše crnogorski Dan, ne radi se o sukobu kriminalnih klanova, a osoba koja je pucala na civile i policajce je ubijena. Muškarca je iz oružja upucala policija koja je na terenu provodila akciju kako bi spriječila daljnji masakr. Dan piše da napadač nije dozvolio Hitnoj da pomogne ozlijeđenim osobama. Na terenu je policija. Još se nitko službeno nije oglasio oko ovog napada.

 

Neslužbeno: Zasad 11 mrtvih

 

Telegraf.rs neslužbeno doznaje da je V.B.(34) pobio cijelu obitelj, a potom izašao na ulicu i pucao na ljude. Prema nepotvrđenim informacijama, u masakru je stradalo 11 ljudi, među kojima navodno ima i djece. Policija je napadača ubila.

 

Prije 20 minuta

 

RTCG javlja da je ubijeno najmanje sedam osoba

 

RTCG prenosi kako je ubijeno najmanje sedam osoba. Teško ozlijeđeni prebačeni su u Klinički centar Crne Gore. Identiteti osoba još nisu poznati, a Radio Cetinje prenosi da je policajac ranjen u glavu.