Novi detalji u slučaju nestanka Danke Ilić (2): Zašto je majka nestale djevojčice SATIMA U POLICIJI, ključna 2 razloga

Policija već četvrti dan intenzivno traga za nestalom Dankom Ilić. Obavljaju se brojni razgovori, analiziraju operativna saznanja, pregleda i čisti mjesto nestanka, ali i sve u Banjskom polju.

Paralelno sa tim, majka Danke Ilić danima provodi sate i sate u policiji gdje se saslušava povodom nestanka kćerkice.

– Iznova se obavljaju razgovori s majkom, s obzirom na to da je ona posljednja vidjela Danku, razgovori sa njom su važni da bi se sjetila svakog detalja, ukoliko je usljed šoka zaboravila neki detalj, smatrajući ga nevažnim,a koji se zapravo može ispostaviti kao vrlo važan za dalji tok istrage – kaže izvor Blica upoznat sa istragom nestanka Danke Ilić.

Zbog čega policija ispituje majku Danke IlićMeđutim, policija ima još jedan razlog za višednevno ispitivanje majke djevojčice.

Naime, inspektorima je čudno to što su djeca dovedena na poročno imanje, prema riječima majke, da se igraju i prošetaju, a tog dana kada je Danka nestala bio je veoma kišovit dan, dodaje sagovornik.

I dalje se analiziraju podaci sa baznih stanica o prisustvu svakog mobilnog telefona u tom području i to u rasponu od cijelog tog dana do prijave nestanka djeteta – kaže izvor Blica.

Podsjetimo, majka Danke Ilić, Ivana ponovo je danas u policijskoj stanici u Boru gdje se saslušava na okolnosti nestale kćerke.

Prema nezvaničnim saznanjima iz istrage, vještačenje mobilnog telefona Ivane Ilić, pokazalo da je mnogo poruka i podataka o pozivima obrisano, piše Informer.

Uhapšen policajac zbog odavanja informacija iz istrage
Kako je potvrđeno Blicu, jedan policajac iz Policijske uprave Bor je priveden zbog odavanje informacija iz istrage koja se vodi o nestanku male Danke Ilić (2).Otkriven tunel na imanju gdje je Danka nestala
Specijalistički timovi za spasavanje iz ruševina Sektora za vanredne situacije iz Beograda i Novog Sada, zajedno sa ostalim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova, od ranih jutarnjih časova, detaljno su pretražili tunel, podzemne kanale i šahte ukupne dužine oko 4,5 kilometara, u rejonu Banjskog Polja do grada Bora i tom prilikom nisu pronađeni nikakvi tragovi koji bi ukazali na to da se dvogodišnja Danka Ilić tu nalazila,prenosi Srpskainfo

Izvor vijesti: haber.ba