Određen mu pritvor: Muškarac tjerao djevojku da skoči sa 9. sprata u Novom Beogradu, potom je sam silazio niz balkone

Uhapšeni V.K. (1994) se, kako navodi tužilaštvo sumnjiči za krivično djelo ugrožavanje sigurnosti.

Osumnjičeni je, kako je saopšteno, s viših spratova zgrade na Novom Beogradu skočio na terasu gde živi oštećena, izvukao je iz stana na silu i rekao joj da će da skoče zajedno. Nakon toga je uhapšen.

V.K. je djelimično priznao izvršenje krivičnog djela.

“Imajući u vidu da je u pitanju lice koje je ranije osuđivano, kao i da postoje okolnosti da će boravkom na slobodi ometati tok krivičnog postupka, na prijedlog tužilaštva, Treći osnovni sud u Beogradu je okrivljenom odredio pritvor u trajanju do 30 dana”, dodaje se u saopštenju.

Uhapšenom se stavlja na teret da je, u svom stanu na Novom Beogradu, u kojem se nalazio sa oštećenom J.M. (27) i svedokom L.Đ. (22), uhvatio oštećenu oko struka, izvukao je na terasu i rekao joj da će da skoče zajedno. Oštećena se opirala i zadobila lake tjelesne povrede, kao i svjedok koji je spriječio uhapšenog da izvrši ono što je namjeravao.

Uhapšeni je sa terase 9. sprata skočio na terase nižih spratova, čime je izazvao veliku uznemirenost građana koji su se okupili ispred zgrade i pozvali policijske službenike koji su uhapsili V.K., a potom izvršili pretres stana u kom su pronašli materiju nalik na opojnu drogu, što će biti utvrđeno naknadnim vještačenjem. prenosi n1

Izvor vijesti: haber.ba