Ovi slavni parovi prekinuli su u 2021. godini

Kraj godine je vrijeme prisjećanja dobrih i loših stvari koje su obilježile proteklu godinu, a prekid slavnih parova zasigurno spada u one manje lijepe stvari koje ćemo pamtiti.

 

Mnoge veze i brakovi nisu uspjeli preživjeti 2021. godinu, a među njima su i brojne veze slavnih osoba.

Kim i West se razveli

Na listi brakova koji nisu preživjeli 2021. godinu je onaj reality zvijezda Kim Kardashian i repera Kanye Westa. Nakon niza trzavica i u konačnici frustracije, tuge i bijesa, Kim je u februaru podnijela zahtjev za razvod braka.

 

Običava se reći da je sedma godina braka krizna, što se pokazalo istinitim i u njihovom slučaju. Par se odlučio na zajedničko pravno i fizičko skrbništvo nad njihovo četvero djece, sedmogodišnjom North, petogodišnjim Saintom, trogodišnjom Chicago i 21-mjesečnim Psalmom.

Dua Lipa prekinula dvogodišnju vezu

Dua Lipa prekinula je dvogodišnju vezu sa Anwarom, bratom Gigi i Belle Hadid, uprkos tome što je par dao sve od sebe da spase svoju romansu.

 

Pop zvijezda (26) i model (22) zadnjih sedmica pokušavali su spasiti vezu, ali bez uspjeha. U posljednje vrijeme nisu se viđali zbog pretrpanih rasporeda. Naime, Lipa je snimala album u Londonu, dok je Anwar provodio vrijeme u New Yorku.

 

Par je bio poznat po brojnim prekidima i pomirenjima, ali, prema svemu sudeći, ovaj put je definitivno okončao svoju vezu.

Gigi Hadid i Zayn Malik okončali svoju vezu u 2021.

 

Manekenka Gigi Hadid i pjevač Zayn Malik okončali su vezu nakon što je on navodno udario njenu majku Yolandu Hadid.

 

Gigi i Zayn su započeli vezu u novembru 2015. godine, a javno su je obznanili u januaru 2016., kada se ona pojavila u spotu za njegovu pjesmu “Pillowtalk”. Od tada su više puta raskidali, a čini se da je ovaj put odluka definitivna.

Prekinuli Shawn Mendes i Camila Cabello

Pjevač Shawn Mendes i pjevačica Camila Cabello okončali su svoju dvogodišnju vezu. Vijest su obznanili u zajedničkoj izjavi objavljenoj na Instagram storyjima.

 

Par se upoznao još 2014. godine, dok je Cabello bila članica grupe Fifth Harmony, a vezu su započeli u srpnju 2019. nakon snimanja zajedničkog spota za pjesmu Señorita i od tada su bili gotovo nerazdvojni.

 

Vijest je brojne fanove uhvatila nespremne jer je par još nedavno izgledao jako zaljubljeno, pa su tako Noć vještica proslavili u zajedničkom kostimu.

Prekinuli i Lopez i Rodrigez

Nakon dvogodišnjih zaruka, raskinuli su Jennifer Lopez i Alex Rodriguez. Par nije izdržao razdvojenost koju su imali radi posla, a dva puta su morali odgađati vjenčanje zbog pandemije koronavirusa.

Prekinula još jedna Kardashianka

Iako su reality zvijezda Khloe Kardashian i košarkaš Tristan Thompson nekoliko puta davali šansu svojoj vezi, ovog ljeta ipak su odlučili stati na kraj svojoj ljubavi. A razlog prekida je Thompsonova nevjera.