Potreseni Matejev otac:”Grozno sam, teško mi je, sve me boli. Ali vjerujem da ćemo se opet sresti…”

 

U Dunavu u Beogradu jutros je pronađeno tijelo u odjeći u kakvoj je bio Matej Periš u noći nestanka. Iako još nije obavljena DNK analiza, Matejev otac Nenad Periš u potresnoj ispovijesti za DNEVNIK.hr rekao je da misli da je potraga završena.

 

”Zvala me beogradska policija. Rekli su mi da su pronašli tijelo u odjeći koja odgovara onoj u kojoj je Matej bio u noći nestanka”, potvrdio je za DNEVNIK.hr Matejev otac Nenad Periš. Rekao je da će već danas biti obavljena DNK analiza. Uzorke s pronađena tijela usporedit će s njegovim uzorcima koje je ranije ostavio u Beogradu.

 

‘Što da vam kažem? Moja je obitelj strašno pogođena”, teško je izgovarao riječi Nenad Periš koji je više od pet mjeseci čekao vijesti o sudbini svoga sina. Potreseni otac zamolio je medije za razumijevanje. ”Molim da nas shvate. Grozno nam je. Čekali smo vijest već pet mjeseci, željeli smo da bude sretna…”, jedva je završavao rečenice.

 

”Mislim da je kraj”

 

Iako još nema službene potvrde, otac je rekao da se po svemu sudeći radi o Mateju. ”Iako još nije gotovo, osjećam da smo došli do kraja istrage. Mislim da je kraj”, tiho je izustio.

 

”Ja vjerujem da ovime put života nije završio i da ćemo se mi svi zajedno, kao obitelj, još sresti. Drži me vjera, pa sam u to uvjeren”, rekao je Nenad Periš koji će otići u Beograd.

 

Na kraju je još jednom zatražio mir i razumijevanje svih. ”Teško mi je. Sve me boli”, tiho je zaključio naš razgovor.