PRESS SLUŽBA GO SDA BIHAĆ:Poštovani sugrađani

Poštovani sugrađani,

upravo smo pročitali objavu na Facebook stranici „Fikro Boss Team“ kako bivši gradonačelnik Šuhret Fazlić želi organizovati javnu debatu na kojoj bi učestvovao on i pet prijavljenih kandidata za gradonačelnika Bihaća. Ovakav poziv bivšeg gradonačelnika smatramo neozbiljnim i neprimjerenim i naš kandidat neće učestvovati u takvoj dijaloškoj emisiji. Hamdija Abdić će u predstojeća dva dana izborne kampanje nastaviti svoje dogovorene aktivnosti i prezentirati svoj program rada velikom broju zainteresiranih građana. Gospodina Šuhreta Fazlića pozivamo da se kao izabrani zastupnik u Skupštini Unsko-sanskog kantona počne baviti suštinskim stvarima vezano za nesmetano funkcionisanje Kantona za šta su lično on i njegova stranka Pomak odgovorni. Napominjemo da je prošlo više od 80 dana otkad je započela konstituirajuća sjednica Skupštine USK-a, koja ni do danas nije završena.

i da Unsko-sanski kanton nekoliko mjeseci od izbora nema ni skupštinsko rukovodstvo, ni Kolegij Skupštine niti radna tijela koja bi trebala pripremati i razmatrati sve materijale.

Građani kantona nisu na izborima birali agoniju, bezvlašće i najveći politički nered u cijeloj zemlji, kakav imamo u Unsko-sanskom kantonu u odnosu na sve ostale nivoe vlasti.

Na kraju, gospodinu Šuhretu Fazliću želimo dobro zdravlje i uspješan mandat u Skupštini USK.

Bihać, 28.01.2023.

PRESS SLUŽBA

GO SDA BIHAĆ