UBIJENA POZNATA INFLUENSERKA: Partner joj presudio, pa izvršio SAMOUBISTVO – Imao je tajna SKROVIŠTA i ozbiljne psihičke probleme

Gabi Petito, poznata njujorška influenserka, mrtva je već skoro tri godine, a za njenu smrt osumnjičen je Brajan Laundri (23) koji je izvršio samoubistvo i sada je poznato da je imao psihičke probleme, piše srbija danas.

Naime, Brajan je, nakon što je već bilo izvjesno da će se saznati šta je navodno uradio, izvršio samoubistvo i time presudio sebi za gnusan zločin nad 22-godišnjom Gabi.

Prema pisanju Njujork posta, iz ekskluzivnog uvida u ranije nepoznat dosije FBI-a, saznaje se da je Brajan imao ozbiljne psihičke probleme i tajna skrovišta.

FBI je u kuću Brajanovih roditelja ušao nakon što su saznali da je mladić izvršio samoubistvo i tamo su pronašli na stotine metaka, municiju za pušku, samostrel sa teleskopskim nišanom i mesingani zlob.

Laundri je u svom dnvniku napisao i da je glavom probijao rupe u zidovima u “nekoj vrsti manije”. Takođe, imao je porive da se opeče i spavao je sa napunjenim pištoljem ispod jastuka.

Podsjetimo, Gabi i Brajan su dokumentovali svoje putovanje preko zemlje na društvenim mrežama nakon vjeridbe, prje nego što se Brajan vratio sam kući na Floridi u septembru 2021. godine.

Njeno tijelo je pronađeno u blizini nacionalnog parka u Vajomingu kasnije tog mjeseca.

Brajanovo tijelo pronađeno je mjesec dana kasnije na Floridi u blizini doma njegovih roditelja. FBI je rekao da je Brajan napisao poruku da je odgovoran za njenu smrt. Pismo “spali nakon čitanja” pronađeno je u njegovom rancu.

Izvor: Srbija Danas/Telegraf

Izvor vijesti: haber.ba