UBILA DJECU, PA S MUŽEM SKOČILA SA ZGRADE: OVAKO IZGLEDA MAJKA 2 MALIŠANA KOJE JE ZADESILA STRAVIČNA SMRT

Reporteri Blica otišli su u rodni grad Martine P. S. (23) a ispred kuće njenih roditelja vlada muk. Roletne su spuštene, a iz kuće se čuju glasovi. Međutim, niko ne želi da otvori vrata.

Kada su policajci identifikovali tijela Martine i Lava, oni su obavijestili majku i oca od Martine. Oni su vijest primili poprilično ravnodušno, kaže izvor Blica.

Kako navodi naš sagovornik, Martinini roditelji su u policiji rekli da nemaju uopšte kontakt sa kćerkom. Njeni roditelji nisu ni znali da su dobili još jednog unuka – naveo je izvor.

Kako saznaje Blic, Martina i Lav su se vjenčali prije 4 godine i iste godine dobili prvog sina. Nakon toga odselili su se za Novi Sad.

Skočili sa zgrade

Podsjetimo, mladi bračni par, M. P. S. (23), kao i muškarac L.P. S. (25), izvršio je samoubistvo u petak skokom sa zgrade na Limanu 2.

Oni su oko 22 sata u petak ušli u zgradu na Bulevaru cara Lazara 7, popeli se na posljednji sprat, razbili staklena vrata i ušli na krov, a zatim zajedno skočili u smrt, a prema riječima stanara ove višespratnice, oni nisu njihove komšije. Bračni par je identifikovan na osnovu otisaka prstiju.

Kako je Blic pisao, ovaj bračni par je živio na Petrovaradinu.

Jučer je otkriveno da je ovaj bračni par, prije nego što su izvršili samoubistvo, ubio sopstvenu djecu.

Tijela dvojice dječaka od jedne i tri godine pronađena su u kući na Petrovaradinu.

Komšije ovog para su ispričale za Blic da su čuli da je M. P. S. iz Slovakinja, a da je L. P. S. iz Vranja.

U kući u kojoj je živio bračni par sa djecom pronađeni su egipatski simboli na zidovima, a sumnja se da su mladić i djevojka bili pripadnici sekte.

Sektolog, Dimitrije Pastuović, rekao je za Telegraf.rs da se sumnja da se u ovom slučaju navodno radi o jednoj vrsti satanizma koja je povezana sa egipatskom magijom. prenosi Hayat

Izvor vijesti: haber.ba