UČITELJICA IZ PAKLA: Zaklala dečka zbog prevare, kupila vreću za smeće, a onda je pronađen KRVAVI DUŠEK

Otkriven je jezivi dnevnički zapis u kojem učiteljica ubica u osnovnoj školi opisuje kako je prevarila svog dečka da nosi masku obećavajući mu se.sualne odnose – prije nego što ga je ubila i zakopala tijelo u bašti, piše espreso.

Fiona Bil (50) osuđena je za ubistvo 42-godišnjeg građevinara Nika Bilingema, čiji su djelimično mumificirani ostaci otkriveni četiri mjeseca kasnije u njihovoj kući u Nortemptonu.

Detektivi koji su je pratili do jedne kolibe u Kambriji pronašli su dnevnik u kojem je opisala svoj plan da ga namami u kadu prije nego što ga ubije, napisala je.

“Sakrivanje je bilo teže, nego na TV-u”

– On je insistirao na seksualnom odnosu. Insisirala sam da se prvo kupamo a poslije da imamo odnos. Dok je bio u kadi, držala sam nož u džepu kućnog ogrtača, a zatim ga sakrila u fioku pored kreveta. Kupila sam i dleto, vreću za smeće i vezice za kablove. Natjerala sam ga da nosi masku za oči – napisala je ona.

Nakon što ga je ubila, umotala je njegovo tijelo i odvukla ga niz stepenice. Privremena grobnica žrtve na imanju sastojala se od betona koji je ona napravila i kovčega napravljenog od blokova drveta i limova, rečeno je u sudu.

– Bilo je teže nego što sam mislila da će biti. Sakrivanje tijela je bilo loše. Pomjeranje tijela je mnogo teže nego što izgleda na TV-u – napisala je dalje u dnevniku.

Ali ubrzo nakon ubistva, ona je koristila njegov telefon da pošalje poruku prijateljima da kaže da je par zaražen kovidom i da treba da se izoluje, što joj je dalo vremena da sakrije tijelo.

Krvavi dušek u podrumu

Zatim je izmislila priču da je pobjegao sa drugom ženom. Napisala je u svom dnevniku da je i sama počela da vjeruje u svoju priču.

– Ali u mračnim vremenima ili samo nasumičnim trenucima bih se sjećala šta sam uradila – napisala je.

Policajci koji su pretresli kuću pronašli su i vezice za kablove kojim je vezala tijelo, kao i krvavi dušek u podrumu. Bilingemovo tijelo pronađeno je u martu 2022, četiri mjeseca nakon što je prvi put nestao.

Policija pronašla dnevnik

Učiteljica je iznajmila je kolibu u Kambriji pošto je njeno mentalno zdravlje počelo da se pogoršava. Ona je tada poslala neobične poruke članovima porodice u kojima ih je navela da pozovu policiju da je provjere.

Prilikom obilaska kabine, policajci su pronašli dnevnik.

Ona je priznala krivicu u aprilu tokom ponovljenog suđenja u Old Bejliju, nakon što je njeno ranije suđenje propalo.

Dečko priznao da ju je varao

Danas se pojavila u sudu, a tokom saslušanja, tužilac je pročitao je pismo koje je joj je napisao ubijeni dečko o tome da je imao aferu tokom njihove 17-godišnje veze.

U pismu, on je prihvatio svoje greške i opisao je kao osobu dobrog srca, velikodušnu i najljepšu ženu na svijetu.

– Obećavam ti da te više nikada neću omalovažavati ili činiti da se osjećaš glupo. Moje tijelo, moje srce, moja ljubav je tvoja od dana kada sam te upoznao i biće sve do dana kada umrem. Volim te svim srcem – stoji u njegovom pismu.

Majka ubijenog pila piće na par koraka od njegovog tijela

Majka ubijenog mladića opisala je kako je pila piće prije Božić sa ubicom 23. decembra 2021. godine, ne znajući da je bila samo nekoliko koraka od tijela svog sina.

– Sjećam se da je kuća izgledala drugačije; premješten namještaj, novi namještaj i ukrasi u prednjoj prostoriji, zbog čega je izgledala lijepo. Ali sve je to bilo što si prikrivala da si ubila mog sina! Premjestila si namještaj da bi zaklonila pogled na baštu – zašto?? Da spriječiš bilo koga da vidi gdje si sahranila o mog sina. Sjedila si sa mnom u prednjoj sobi, opušteno razgovarala sa mnom, pila piće sa mnom i sve vrijeme si znala da si ubila mog sina i zakopala ga samo nekoliko koraka od mjesta gdje sam ja sjedila – rekla je očajna žena.

Ona je uhapšena u martu 2022. nakon što je policija otkrila njegovo tjelo.

Izricanje presude se nastavlja i očekuje se da će se završiti sutra, piše espreso.

Izvor vijesti: haber.ba