Vučić razočarano iz New Yorka: Neki će nam zabiti nož u leđa

“Očekivali smo velike pritiske i znali smo da će biti promjena stavova i da će ćutati sve vrijeme i na kraju se prikloniti onima koji su veliki i jaki, ali biće i onih koji će izdržati pritiske i pokazati da su spremni da se bore za istinu i da se suprostave nakaradnim prinicipima”, rekao je Vučić novinarima.

Istakao je da rade svoj posao koliko mogu uprkos svim teškoćama i naporima.

Rekao je da vjeruje da će mnogi koji će da glasaju za rezoluciju da se sutradan pravadaju i objašnjavaju kako to rade za dobro Srbije jer će da daju obrazloženje – zašto su glasali za.

“Pa će da ponove praznu priču kako to nije kolektivna krivica srpskog naroda i kako oni mnogo vole Srbe i tako dalje, a onda očekujete već od petka i subote pokušaje umirivanja situacije – Srbi su nam najveći prijatelji i ajde da nastavimo kao da ništa juče nije bilo”, rekao je Vučić,pišu Vijesti

Predsjednik Srbije je rekao da će biti još razočaranje.

“Kad vam se žale zemlje koje su po 50 puta veće od nas, kako su pod velikim pritiskom, a ja samo kažem – jel li mi nismo pod pritiskom, a onda su vrlo prljavu ulogu odigrali crnogorski amandmani i to nije Crna Gora – oni su samo nečiji potrčko. Mi znamo i čiji, i o tome ću govoriti u petak”, rekao je on.

Vučić je rekao da će Srbija poslije glasanja o rezoluciji o Srebrenici vidjeti ko su joj prijatelji i partneri, jer se kako je naveo, situacija mijenja iz sata u sat, dodavši da im neće biti lako.

Izvor vijesti: haber.ba