BIVŠI GRADONAČELNIK UBIO TRI OSOBE! Žrtva bila na telefonu sa dispečerom kada je upucana

Bivši advokat i nekadašnji gradonačelnik Sentervila u Južnoj Dakoti osuđen je za ubistvo tri osobe u tom gradu i određena mu je kaucija od milion dolara u gotovini po tri tačke optužnice za prvostepeno ubistvo, saopštio je danas državni tužilac Južne Dakote Marti Džekli, piše srbija danas.

Žrtve su dva brata, starosti 26 i 21 godinu i 35-godišnji muškarac. Ostrem je radio u policiji više od dvije decenije u Vajomingu i Južnoj Dakoti, prenose lokalni mediji.

Bio je gradonačelnik Sentervila pre otprilike deceniju i po, prenosi Asošiejted pres. U saopštenju se navodi se da je muškarac u Sentervilu pozvao policiju u 21.44 po lokalnom vremenu u ponedjeljak da prijavi da je njegovog brata upucao “čovjek sa druge strane ulice” i da se napadač vratio kući.

Pozivalac je još bio na telefonu sa dispečerom kada je rekao da je i on upucan. Zatim je prestao da govori. Policajci su potom otišli ​​u kuću odakle je upućen poziv i pronašli sve tri žrtve.

Ostrem je ubrzo uhapšen, a kod njega su pronađeni puška AR i pištolj, navodi se u dokumentu. Ostremova supruga rekla je policiji da ju je komšija po imenu Pol se.sualno napao u četvrtak, a za napad je rekla Ostremu u ponedjeljak uveče, navodi se u dokumentu.

Ona je rekla da je Ostrem “ustao i pobjesnio izašao iz kuće”.

Izvor vijesti: haber.ba