UHAPŠEN TINEJDŽER (15) ZBOG UBISTVA DJETETA (2): Nesretnoj Mariji presudio ROĐAK, evo ko je u pitanju

Policija je rano jutros uhapsila 15-godišnjeg rođaka dvogodišnje Raisa Marije, glavnog osumnjičenog za njeno ubistvo. Tinejdžer je uhapšen u Dolju, a na saslušanje su privedeni i njegovi roditelji. Ova tužna vijest potresla je cijelu zajednicu, a detalji o motivima i okolnostima ovog slučaja tek treba da budu otkriveni.

Hitna izmještanja brata djevojčice u hraniteljsku porodicu

Jutros su rumunski portali prenijeli vijest da je brat preminule djevojčice hitno odveden u hraniteljsku porodicu po nalogu policije. Policija je, naime, naložila da dječak hitno bude izmješten iz porodičnog doma, a dok traje istraga o smrti njegove sestrice.

Tragičan nestanak dvogodišnje Raisa Marije

Nestanak male Raisa Marije, koji se dogodio 27. maja u ranim popodnevnim satima, šokirao je lokalnu zajednicu. Djevojčica je nestala dok se igrala sa drugom djecom u dvorištu, a njen nestanak izazvao je očaj među roditeljima i građanima.

Tokom noći na terenu je bilo angažovano više od 150 policajaca, volontera i građana, a u potragu su bili uključeni helikopter, dronovi i psi tragači. Nažalost, telo male Raisa Marije je pronađeno, a vjeruje se da je bila žrtva ubistva.

Podsjetimo, Rumuniju je 25. maja zatekla užasna vijest o tragičnoj smrti osmogodišnje djevojčice Marije, koja je silovana i ubijena, a njeno tijelo je potom bačeno u ataru sela. Za ubistvo se sumnjiči rođeni brat njenog očuha.

Izvor: Srbija Danas/Telegraf

Izvor vijesti: haber.ba