Drage sugrađanke i sugrađani ovim putem želim vama, i široj javnosti u Bosni i Hercegovini, uputiti izvinjenje

Drage sugrađanke ovim putem želim vama, i široj javnosti u Bosni i Hercegovini, uputiti izvinjenje radi neprimjerenog nastupa pojedinih kandidata, nedostojnog nekome ko pretenduje na časnu poziciju gradonačelnika Bihaća, uključujući i voditelja emisije ’’Odgovorite ljudima’’ od 25.01.2023.godine, koji je dopustio da cijela emisija ode u krivom smijeru.

Umjesto predstavljanja vlastitog programa i kulturne razmjene mišljenja na temu kako naš Bihać vratiti na mjesto koje mu pripada, svjedočili smo primitivizmu,  demagogiji i sramotnom političkom vašaru, svađi i nadvikivanju aktera, koji su do juče bili i jesu politički i interesno povezani.

Očito, kada se nema šta kazati, niti čime konkretno opravdati višegodišnji nerad, onda se skreće na nebitne teme i lične kvalifikacije,  umjesto da se govori o konkretnim projektima, bitnima za grad Bihać.

Sinoć viđeno, nije slika Bihaća kojeg želimo, jer svađa, podvale i bezidejnost dovela nas je do stagnacije koju svi zajedno osjećamo, koja nikome ne treba i mora prestati.

 

#proBUDIMO BIHAĆ

 

NEZAVISNI KANDIDAT

                                                                                                   ZA GRADONAČELNIKA GRADA BIHAĆA

Amarildo Mulić, mag. oec.