Hamdija Abdić, kandidat Stranke demokratske akcije za gradonačelnika Bihaća održao je danas sastanak sa mještanima mjesnih zajednica Vrsta, Gata i Klokot-Papari

Hamdija Abdić, kandidat Stranke demokratske akcije za gradonačelnika Bihaća održao je danas sastanak sa mještanima mjesnih zajednica Vrsta, Gata i Klokot-Papari.

 

Hamdija Abdić, kandidat Stranke demokratske akcije za gradonačelnika Bihaća održao je danas sastanak sa mještanima mjesnih zajednica Vrsta, Gata i Klokot-Papari. U ugodnom razgovoru naš kandidat je upoznat sa mnogobrojnim problemima u ove tri mjesne zajednice. Većina tih problema je iz nadležnosti lokalne uprave i kako je naglašeno oni će biti zajednički rješavani.

„Nedopustivo je da se sa svih nivoa vlasti obezbjeđuju finansijska sredstva za infrastrukturu u našim mjesnim zajednicama a da se ništa ne radi. Sredstva stoje na računima, prebacuju se iz godine u godinu i sve stoji. Ja sam upoznat sa problemima svih mjesnih zajednica. Nisam se ja napamet kandidirao za ovu poziciju. Ovo je po meni težak posao, koji zahtjeva znanje, energiju, iskustvo i autoritet. I osjetio sam da je trenutak da treba pomoći našem gradu. Na ovim izborima očekujem podršku svih naših građana, bez obzira na političku pripadnost “, naglasio je Hamdija Abdić i zahvalio se mještanima sa srčanoj podršci.

Bihać, 31.01.2023.

PRESS SLUŽBA

GO SDA BIHAĆ