Male tajne holivudskih šminkera: Uz ova 4 trika imat ćete savršen ten

dgfhgjhkj
Slavni holivudski šminkeri su podijelili svoje male tajne, do savršenog tena se dolazi vrlo lako. U četiri koraka vaše lice će izgledati bolje nego ikad. Ako pratite ove korake njege i šminkanja, više nikad nećete iz kuće izaći nezadovoljne izgledom.

Hidratacija pre svega

Da bi ten bio blistav, neophodna je hidratacija, kako spolja tako i iznutra. Trudite se da unosite dovoljne količine vode svakog dana, ali i koristite kreme koje će joj obezbijediti vlažnost. Kada je lice dovoljno nahranjeno i sama šminka mnogo ljepše izgleda.

Zabluda je da je potrebno kupovati skupe kreme. Bilo koja koja ima namjeni hidriranja će dobro odraditi posao.

Priprema lica je pola posla

Nanošenje primera mnoge dame preskaču, a vrlo je važan korak. Ovi proizvodi će prikriti sve manje nesavršenosti, smanjiti pore i učiniti je mekšom. Poslije nanošenja manja je vjerovatnoća da će se puder nakupljati i upadati u pore.

Nikad ne preskačite rumenilo

Rumenila su svakoj ženi najbolji saveznik, pa ih ne treba preskakati. Ono će licu dati svežinu, blistav i odmoran izgled.

Iako zvuči ni malo logično, ali šminkeri savjetuju da nanesete malu količinu rumenila nakon primera, a prije tečnog pudera. Tako ćete, kažu, dobiti prirodni i zdrav izgled. Uvijek birajte one ružičastih nijansi.

Hajlajter neka bude dio svakodnevnog šminkanja

Malo sjaja iznad jagodica će dodatno osvježiti ten i učiniti da koža izgleda zdravo i bez i jedne mane. Kada su dnevne varijante u pitanju, ne biste trebali da pretjerujete, mala količina će biti dovoljna.