MUP SE OPET OGLASIO O SLUČAJU NESTALE DJEVOJČICE: Evo šta su poručili

– Apsolutno nije tačno da je Danka Ilić pronađena, uputili smo apel svima koji su uključeni u tok ovog slučaja da neproverenim informacijama ne remete istragu – rečeno je iz MUP-a za Kurir.

Kako saznajemo, policija i Uprava kriminalističke policije rade svim snagama i sredstvima koji su im na raspolaganju kako bi potragu priveli kraju, stoga je od velike važnosti da postupamo u skladu sa situacijom.

Naime, kako smo već pisali, bugarska granica nalazi se u blizini Banjskog polja, mesta gde je mala Danka poslednji put viđena, komšije strahuju da, s obzirom na to da od devojčice u njihovoj okolini nema ni traga, sumnjaju da postoji šansa da nije u blizini.

Međutim, kako nezvanično saznajemo, policija čini sve i istraga se vodi sa svih aspekata, širi se dalje i čeka se na informacije u kom pravcu se zvanično potraga nastavlja dalje.

Što se tiče roditelja male Danke, iz policije nisu mogli ništa mnogo da nam kažu.

– Oboje su saslušani, iako je majka devojčice odbila poligraf zato što je u drugom stanju, cela situacija koja se odvija ovde je čudna, ali nadamo se najboljem – rekao je izvor nezvanično za Kurir.

Izvor: Srbija Danas/Kurir

Izvor vijesti: haber.ba