Na Balkanu se nastavlja rat protiv muslimana.

Španska inkvizicija je naziv za inkviziciju koja je djelovala u Španiji pod kontrolom španskog kralja. Njen glavni zadatak je bio sprovoditi politiku čistoće krvi (šp. Limpieza de sangre), odnosno spriječiti da se potomci Jevreja i muslimana, nasilno pokrštenih, nakon rekonkviste ne vrate vjeri svojih predaka. Zapadne zemlje, Amerika i Evropa uz pomoć Rusije i Izraela su dozvolili krstaški rat u periodu 1992-95 godine u Bosni i Kosovu.

 

U republici BiH vojnici i oficirI JNA i njihovo oružje, te uz pomoć jedinica iz Srbije i Hrvatske, kao i domaćim četnicima i ustašama, stjerali Bošnjake na 25% njihovog hiljadugodišnjeg životnog prostora u Republici BiH, uz etničko čišćenje i genocid, uključujući i urbicid svih vjerskih, društevenih, kulturnih i sakralnih objekata Bošnjaka-muslimana. Onda su zapadni inkvizitori doveli Dodika, na američkim tenkovima, za vladara genocidom stvorenog entiteta Republike Srpske.

Po uzoru na španske inkviziciju, Dodikov je zadatak da spriječi stvaranje Bosne i Hercegovine kao suverene države sa većinskim muslimanskim stanovništvom u Evropi. Sada Dodik ima glavnu ulogu u protjerivanju muslimanske omladine u prekookenske zemlje i uz Čovića je centralna figura dovršetka zločinačkog plana RAM, okupacije i podjele Republike Bosne i Hercegovine, dogovorene u Karađorđevu između Tuđmana i Miloševića. Iako je Dodik došao na zao glas što negira genocid i druge teške zločine, evropski inkvizitori ga podržavaju, jer inkvizitori imaju trajnu mržnji prema muslimanima. Usput ću napisati da je Evropa sprovela kolonizacije tri kontinenta, bavila se trgovinom afričkih robova, te je mjesto gdje su se vodili vjerski ratovi izeđu kršćanskih frakcija, uključujući i krstaške ratove u Palestini. Evropski sveštenici, rabini i nastrani filozofi su osmislili zle ideologije; socijalizam, komunizm, fašizam i sekularni liberalizam i sproveli dva svjetska rata sa stotinama miliona ljudskih žrtava.

Zato su evropski vladari poslali svoje najodanije razbojnike-diplomate da otpočnu rat u Bosni i Hercegovini, Sandžaku, Crnoj Gori, Kosovu i Sjevernoj Makedoniji, kako bi dovršili špansku inkviziciju u Evropi i konačno se riješili muslimana.

Uskvijesti.ba