“TATA, ŠTA TO RADIŠ?!” Tatjana ubila rođenog oca, telo raskomadala i stavila u frižider, a onda otkrila jezivu PORODIČNU TAJNU

Jezivo ubistvo dogodilo se u četvrtak u gradiću Balašihi u Moskovskoj oblasti.

Ženi, koja ima 52 godine i koju lokalni mediji nazivaju samo imenom Tatjana, određen je dvomesečni privor.

– Sud je osumnjičenoj za ubistvo na zahtev istrage odabrao meru prevencije u vidu pritvora do 1. juna 2024. godine. Istražitelji i kriminolozi su zaplenili dva noža i sekiru. Naloženo je sudsko-medicinsko ispitivanje – pojasnila je portparolka Istražnog komiteta za Moskovsku oblast.

MSK1 navodi da je tokom porodične večere otac počeo da uznemirava ćerku.

Tatjana je zgrabila kuhinjski nož, ubila oca ubodom u grudi, a nakon toga pokušala da prikrije tragove. Telo je počela da komada sekirom, neke delove tela je stavila u frižidera, a ruke i noge bacila u kanalizaciju u blizini kuće.

Кasnije je pozvala policiju i priznala šta je uradila. Mediji navode da su potom isplivale i mračne porodične tajne.

Ispostavilo se da je čovek često dolazio u posetu ćerki. Tatjani je bilo žao usamljenog oca i pripremala mu je hranu. Muškarac je u decembru postao udovac i nikoga nije imao osim ćerke i unuke dok je Tatjani inače pre dve godine suprug sa kojim je živela više od 10 godina umro od koronavirusa,prenosi Kurir

MSK1 navodi da je otac u poslednje vreme počeo da pokazuje nezdravo interesovanje za svoju ćerku i navodno joj je predložio da imaju seks. Navodno joj je rekao da je čak kupio i tablete za potenciju. Tatjana je bila oštro protiv toga i uzvratila je rečima:

– Tata, šta radiš, ti si moj otac!

Rođaci tvrde da žena, koja je inače računovođa, nije okrutna osoba i da nikada ne bi pomislili da je sposobna za ubistvo.

Tatjana je na saslušanju rekla da je oca ubila u afektu.

Izvor vijesti: haber.ba