Bakšaiš je rekao koga želi za gradonačelnika Hamdiju Abdića Tigra

Posljednju javnu tribinu u ovoj kampanji Hamdija Abdić je održao u Domu mjesne zajednice Bakšaiš. Pred velikim brojem Bakšaišana prezentirano ono što se planira raditi već od ponedjeljka, odnosno od 06. februara.

“Obišao sam skoro sve naše mahale i sva naša mjesta, razgovarao sam zaista sa velikim brojem naših sugrađana i saslušao ih. Svugdje ima problema, svugdje su oni gotovo isti ali građani su najviše razočarani s činjenicom da ih, već sada bivši, gradonačelnik gotovo nikada nije posjetio. Posao gradonačelnika nije samo da sjedi u kancelariji, on mora živjeti sa svojim narodom, mora na licu mjesta vidjeti njihove probleme, mora znati kako mu narod živi. Garantiram vam da ću često dolaziti ovdje kod vas ali i u sve druge mjesne zajednice. Zajednički ćemo određivati prioritete i zajednički rješavati vaše probleme. Čitavu kampanju su me napadali, izmišljali, podvaljivali. Moj dugogodišnji prijatelj, bivši gradonačelnik, se i lično uključio u borbu protiv mene, i to na jedan prljav način.

Živjeti se mora i poslije ovih izbora. Ja sam pokazao da imam petlju i poručujem im svima da ih se ne bojim dok god imam vašu podršku. Na svim tribinama sam imao zaista velik odaziv građana ali mi je posebno drago što ste ovdje u Bakšaišu došli u ovolikom broju. Hvala vam i volim vas sviju”, poručio je Hamdija Abdić mještanima Bakšaiša.

Bihać, 03.02.2023.

PRESS SLUŽBA

GO SDA BIHAĆ