“Dijete nije moglo da propadne u zemlju” Ovako govori komšija male Danke (2) i do detalja opisuje KOBAN DAN NESTANKA djevojčice

Ovako za Blic govori Luka Nikola iz Bora o trenutku kada je nestala djevojčica Danka Ilić (2).

Kako kaže, on se kobnog popodneva odmah priključio policiji u potrazi za djetetom.

– Bili smo ovdje do 22.30 časova. Poslije toga je došlo još dvadesetak patrola. Sljedeće večeri došla su i dva, tri helikoptera, ali i termovizijski dronovi i psi tragači. Tu su bili baba, mama i deda i Dankin mali brat. Dobro ih znam sve – rekao je Luka Nikola.Kako kaže, on se kobnog popodneva odmah priključio policiji u potrazi za detetom.

– Bili smo ovde do 22.30 časova. Posle toga je došlo još dvadesetak patrola. Sledeće večeri došla su i dva, tri helikoptera, ali i termovizijski dronovi i psi tragači. Tu su bili baba, mama i deda i Dankin mali brat. Dobro ih znam sve – rekao je Luka.On je podsetio da porodica devojčice živi u Boru i da su u Banjsko polje došli jer u tom mestu imaju vikendicu.

– Oni su došli na pojate. Nadam se najboljem. Molim se bogu da je devojčica živa i zdrava. Najpre smo mislili da je, ne daj bože, pala ili tako nešto, ali ništa od toga – kaže komšija porodice nestale devojčice.

On je potom komentarisao i izjavu Dankine majke o nestanku njene ćerke.
.
– Svi kažu da je ona otišla da donese vodu iz kuće. Dete nije moglo da propadne u zemlju. Kad sam ja došao, Dankina majka je bila u suzama, kao i baba. Baba je bila baš potresena. Ceo dan je plakala u kolima. Uveče je došla Hitna pomoć i dala joj lek za smirenje zbog visokog pritiska. Kasnije su je odveli u Hitnu – rekao je ovaj mladić.

Na pitanje da li misli da je devojčica možda oteta, kaže da u to veruje 100 odsto.

– Ako ovde nije, ne znam gde bi mogla da bude. Ova ulica nije prometna. Ne znam kako se to desilo – zaključuje Luka.

Izvor vijesti: haber.ba