Još nema tijela malene Danke (2): Policija pretpostavlja da je vozač uradio nešto gnusno

Oni su dovedeni pod jakim policijskim obezbjeđenjem sa lisicama na rukama i pognutih glavaPortparolka policije Bojana Otović Pjanović u intervjuu za Blic TV otkrila je kako je tekla istraga i hapšenje osumnjičenih za ubistvo koji su priznali da su prvo udarili automobilom Danku Ilić (2), a zatim njeno tijelo bacili na za sada nepoznatu lokaciju.””Osumnjičeni su se vratili 28. marta vratili na deponiju gde su prvobitno bacili tijelo djevojčice da bi tijelo, kako i oni sami navode, premjestili odatle na neko drugo mjesto. Oni prebacuju odgovornost jedan na drugog, kao što su rekli ministar Gašić i načelnik Cmolić. Vidjet ćemo šta će se dalje desiti, ali nadamo se zaista da će mala Danka naći svoj mir”, rekla je portparolka.Od starta smo jedan pravac bazirali na osumnjičenima, ima tu još milion informacija koje još nismo iznijeli. Ne može da se dopre do suvozača, da kaže gdje je prebacio tijelo sa deponije. Posljednja neka naša verzija je da je nešto gnusno uradio sa tim tijelom”, izjavio je danas načelnik UKP Ninoslav Cmolić komentarišući potragu za tijelom ubijene Danke Ilić,piše Blic
Podsjetimo, poslije 10 dana opsežne potrage za Dankom Ilić (2) iz Bora, u četvrtak ujutru, 4. aprila, stigla je vijest da je djevojčica ubijena.

Radnici “Vodovoda” Srđan Janković (50) iz sela Luka i Dejan Dragijević (50) iz sela Zlot, priznali su da su ubili djevojčicu automobilom, a potom tijelo bacili na deponiju.

Izvor vijesti: haber.ba