Muškarac osumnjičen za ubistvo Danke Ilić,svojim objavama na društvenoj mreži poslao BIZARNU poruku

Jedan od osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje devojčice Danke Ilić (2) u Banjskom polju kod Bora, muškarac (50) koji je bio za volanom smrtonosne “fiat pande”, na društvenim mrežama objavljivao bizarne fotografije, a vezane uglavnom za akohol!Njegov nalog na društvenoj mreži pun je objava u vezi sa alkoholom i pijanstvima i objava gde se zahvaljuje svojim pratiocima na tome što su mu “prijatelji” i što označavaju da im je sviđaju njegove objave – kaže izvor domaćeg medija.

– Na profilu ima samo jednu fotografiju na kojoj je on, a iznad koje je napisao: “Zahvaljujem se svima i onima što se sa mnom druže, a i onima što povremeno svrate. Hvala za svaki lajk” – navodi.

Muškarac (50) iz okoline Bora, je sa kolegom (50), kako se sumnja, Danku prvo udario službenim vozilom, a onda su je stavili u zadnji deo automobila na alat koji se tamo nalazio i bacio na deponiju.

Otac osumnjičenog za ubistvo kaže da je iznenađen zbog svega što je snašlo njegovu porodicu.

Kako saznajemo, jutros je policija pokucala ponovo na njihova vrata kada su na ispitivanje odveli i njegovog drugog sina, sa kojim su mediji juče razgovarali, kada je čovek potvrdio da iza svega stoji, između ostalog, i njegov brat.Ja ne znam šta više da kažem, potpuno sam iznenađen šta nas je ovo snašlo. Pritom ja sam srčani bolesnik, Hitna pomoć je dolazila da pomogne meni i supruzi, a jutros su mi odveli i drugog sina kako bi ga ispitali. Mi sada ništa ne znamo još, ako je kriv, onda i treba da odgovara, policija neka radi svoj posao, ja ništa ne znam – rekao je otac osumnjičenog i dodao da uopšte ne može da se seti zbog celokupnog stresa koji proživljava, kada su mu uopšte uhapsili sina,prenosi Srbijadanas

Ubijena Danka Ilić
Ubijena Danka Ilić / Izvor: Srbija Danas/Milana Pavković/Printscreen/Facebook/Ивана Илић
– Ne mogu da se setim kog dana su ga odveli, mi smo lošeg zdravstvenog stanja, nisam pri sebi baš, znam da je policija dolazila na imanje, ali ovde ništa nisu našli. A nisam mogao da znam da se nešto čudno dešava sa njim, nismo nešto pričali ovih dana, ode samo na posao i vrati se i nisam primetio da se drugačije ponašao – ispričao je otac, nakon čega je rekao i da je osumnjičeni imao zdravstvenih problema, odnosno, kako kaže, prošle godine u ovo vreme doživeo je infarkt.

Izvor vijesti: haber.ba