MAJKA OSTAVILA MALU DAJANU SAMU KUĆI ŠEST DANA: Kada se vratila zatekla stravičnu scenu

Italijanka Alesia Piferi osuđena je na doživotnu kaznu zatvora na sudu u Milanu zbog ostavljanja kćerke same u kući, što je dovelo do smrti bebe, koja je imala samo 18 mjeseci, piše espreso.

Mala Dajana umrla je od gladi 18. jula 2022. godine u svojoj kolevci, nakon što ju je majka ostavila samu šest dana.

Sudije su isključile da je Alesia počinila zločin sa predumišljajem, ali su otkrili da je ostavljala malu Dajanu samu i u drugim prilikama, barem na 48 sati, vikendom, da bi se sastala sa muškarcem sa kojim je održavala vezu.

Istovremeno, italijansko pravosuđe je presudilo da tridesetosmogodišnja žena ne boluje od psihotičnog sindroma, već da je “odrasla uz potpuni nedostatak morala i vaspitnih referentnih tačaka”.

Otkriveno je da je u ranoj mladosti je trpela se.sualno uznemiravanje, nije završila obavezni ciklus školovanja i nikada nije radila.

“Moja kćerka je zaboravila da je majka, mora da plati za ono što je uradila. Da se ​​pokajala…a nije”, rekla je baka nesretne Dajane novinarima.

Da podsjetimo, majka je ostavila malu Dajanu samu u kući u Milanu šest dana i otišla kod muškarca sa kojim je bila u vezi.

Kada se vratila kući, zatekla je bebu mrtvu. Pored nje je bila flašica.

Na tijelu djevojčice nisu pronađeni tragovi nasilja, a djevojčica je umrla od gladi i nedostatka neophodne njege.

Izvor vijesti: haber.ba