Vozač busa se žalio na putnike koji kašlju, živio još deset dana

Nova viralna snimka dolazi iz Detroita, a rad se o videu uživo jednog vozača autobusa koji se na Facebooku požalio da neki putnici oko njega kašlju, a da ni ne pokriju usta.

– Ljudi, ova kriza s koronavirusom je ozbiljna stvar i tako je moramo shvatiti. Ne mogu razumjeti da odrasla žena stoji u autobusu i tako se neodgovorno ponaša. Zakašljala je nekoliko puta, a nije pokrila usta. Mi samo pošteno radimo svoj posao i želimo pomoći zajednici, a neki ovo rade, rekao je Jason Hargrove 21. ožujka.

Samo četiri dana kasnije, Jason (50) je počeo pokazivati simptome korona virusa i teško se razbolio. U srijedu je umro, iako nije znao niti gdje se zarazio.

Nije bio jedini u svojoj struci koji se žalio na putnike i njihovo ponašanje. Prije objave videa zajedno sa svojim kolegama izašao je na ulice buneći se protiv uvjeta u kojima rade.

Nakon toga su dobili zaštitnu opremu i prestali su puštati ljude na prednja vrata te naplaćivati karte. Gradonačelnik im je ponudio i mogućnost da spavaju u hotelima ako ih je strah da zarazu ne donesu kod kuće.

U Americi još nije ukinut javni prijevoz, prenosi “24sata“.

Izvor vijesti: haber.ba