Zagrlio je suprugu i rekao: “Nosit ćeš me na duši”, pa se raznio bombom

Porodica ističe da je stradali muškarac i ranije najavljivao da će izvršiti samoubistvo

 

Marko R. (36) iz Novih Banovaca u Staroj Pazovi, izvršio je samoubistvo jučer, a njegova porodica ne može da dođe sebi od tragedije koja ih je zadesila, piše Nova.rs.

 

Šta je prethodilo tragediji

 

Porodica ističe da je stradali muškarac i ranije najavljivao da će izvršiti samoubistvo. Marko je kobnog dana najprije zagrlio ženu, potom uzeo bombu, izašao u dvorište i aktivirao je. Njegova punica Višnja u razgovoru za Nova.rs ističe da se tragedija dogodila sinoć oko 22 sata, a prethodno je Marko cijeli dan konzumirao alkohol.

 

Ona navodi da je on i ranije najavljivao da će da se ubije, ali i objašnjava šta je prethodilo jučerašnjoj tragediji koja je potresla mještane.

 

Ta bomba je još od njenog oca sa ratišta

 

– On je milion puta rekao: “Ja ću da idem da se ubijem”. Šta je njega mučilo ja ne znam. Nisu roditelji odobravali što je ostavio bivšu suprugu. Upoznao je moju kćerku i došli su ovdje da žive. Stalno je govorio da ide da se ubije, i onda moja kćerka ode za njim i traži ga svuda po selu. Oni su se jučer posvađali i ona je vidjela da on ima bombu, djeca su počela da plaču.

 

Ta bomba je još od njenog oca sa ratišta. Zagrlio ju je i rekao: Nosit ćeš me na duši – kaže potresena žena.

 

Stradali Marko i njena kćerka Branka bili su zajedno tri godine.

 

– Bio je divan, sve je radio i sve je moglo dok ne počne da pije – kaže Višnja.