Završni dio kampanje za gradonačelnika, Hamdija Abdić je započeo javnom tribinom koja je održana u Muzeju Avnoja u Bihaću

Završni dio kampanje za gradonačelnika, Hamdija Abdić je započeo javnom tribinom koja je održana u Muzeju Avnoja u Bihaću u organizaciji mjesnih ogranaka Ozimice 1, Ozimice 2, Vedro Polje i Žegar. Učešće na javnoj tribini uzeo je veliki broj naših sugrađana koji su sa velikim interesovanjem pratili izlaganje Hamdije Abdića „Vi ste moja pokretačka snaga, bez vas ne mogu ništa napraviti ali uz vašu pomoć i podršku zajedno ćemo pokrenuti grad.

Uredit ćemo Bihać, očistiti ga, napravit ćemo od našeg grada zavidnu turističku destinaciju. Znam da niste zadovoljni stanjem u vašim mjesnim zajednicama i da ste se već pomalo umorili od priča i obećanja. Ni ja ne mogu više gledati kako nam grad propada, zato sam se i odlučio da stanem na čelo Bihaća i zajedno sa svojim timom vratim Bihaću nekadašnji ugled“, podvukao je Hamdija Abdić.

 

Prisutni građani su naglasili da očekuju da se u gradskim mjesnim zajednicama popravi saobraćajna infrastruktura, da se saniraju fasade na zgradama koje su decenijama oštećene te da se nađe prostor za igrališta za djecu. U Hamdiji Abdiću vide provjerenog i dokazanog borca za svoj grad i uvjereni su da će njegovim dolaskom stanje u Bihaću se značajno popraviti u svim segmentima društva.