POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA DVORIŠTE GDJE JE NESTALA MALA DANKA! Smeće, sijeno, deponija, SPASILAČKI TIMOVI NA TERENU

Rano jutros započeli su detaljnu pretragu terena oko kuće ispred koje je nestala devojčica. Timove čini 18 vatrogasaca-spasilaca sa 5 terenskih vozila i spasilačkim psom, piše kurir.rs.

MUP Srbija

MUP Srbija

MUP Srbija

Akcija račćišćavanja dvorišta je počela prethodnog dana, a kako Kurir saznaje na licu mesta, trajala čitavog dana i noći. Kako se može videti na fotografijama, dvorište gde je poslednji put devojčica viđena puno je oborenih stabala, smeća, sena…

Jedinice policije, vatrogasci, ali i gorska služba čitave noći i dana raščišćavali su su teren kako bi lakše mogli da dođu u zadnji deo dvorišta i provere ima li ima nekih tragova devojčice.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova kontinuirano preduzimaju sve mere i radnje na pronalasku devojčice i utvrđivanju svih činjenica i okolnosti njenog nestanka.

Prema poslednjim saznanjima Kurira, u blizini kuće gde je Danka poslednji put viđena otkrivena je rupa koja je povezana s kanalom dugim deset kilometara a koji vodi ka lokalnom rudniku. Na licu mesta je teška mehanizacija koja raščišćava teren.

Izvor vijesti: haber.ba