Poštovane bišćanke i bišćani

Izbori su završeni, građani su odabrali, imamo novog gradonačelnika, ja mu čestitam na pobjedi i nadam se najboljem za Bihać. Prije svega, želim se zahvaliti svim građanima koji su izašli na izbore i meni dali glas. Ja sam se kandidirao sa svojim programom koji očigledno nije dovoljno prepoznat. Moja patriotska dužnost je obavljena, kandidirao sam se radi ovog grada i njegovog napretka, nisam mogao gledati ovu letargiju, želio sam pokrenuti Bihać i napraviti ga boljim mjestom za življenje. Međutim, građani su pokazali da su zadovoljni sa trenutnim stanjem i da im ovo ovako odgovara i to treba poštovati. Žao mi je da je izlaznost ovako niska, da građani nisu zainteresirani, jer nekad smo gradonačelnika izabrali sa preko 20 000 glasova, a danas ih toliko i ne izađe na izbore.

 

Dragi moji,

 

Ja živim ovaj grad i ove ljude, i potpuno sam racionalan i poštujem volju građana, kakva god ona bila. A ja, nastavljam dalje i dok sam živ ja ću raditi za ovaj grad i ove građane, ja ne znam drugačije. Vama svima hvala što ste bili uz mene i što ste mi vjerovali i stajali uz mene, Vaš Hamdo Vas nikad neće ostaviti na cjedilu.

 

Vama i Vašim porodicama želim svako dobro, puno sreće i zdravlja, a političkim akterima svako dobro u vođenju našeg grada.

 

Hamdo