NAPITAK KOJIM KEJT MIDLTON ZAPOČINJE DAN: Skida višak kilograma, a koži i kosi daje poseban sjaj

Kejt Midlton je poznata po svom sportskom duhu, ali njene redovne fizičke aktivnosti i “trka” za troje djece nisu jedino što je čini vitkom i svježom. Poznato je da je okrenuta zdravoj hrani zahvaljujući kojoj održava pravi nivo energije.

Premda ima na raspolaganju pomoćnice koje bi mogle da pripreme sve što želi, britanski mediji pišu kako ona voli sama da miksa svoj smuti za jutro. Osnovu uvijek čini zeleno povrće, bilo da je riječ o spanaću ili kelju, a obavezno dodaje i spirulinu, “čarobnu” algu koju u jelovniku redovno ima i Novak Đoković.

Budući da uvijek doda i borovnice i mača čaj, njen smuti je prepun antioksidanata što koži daje poseban sjaj. Namirnice sličnog djelovanja su joj na jelovniku i za ručak, kad obično pripremi salatu. Uživa u svježem voću i povrću, pa rado meša sastojke kao što su lubenica, avokado, krastavac i feta sir – savršenu kombinaciju slanih i blago slatkih ukusa.

Mnogi se sjećaju da su princezu u mladosti slikali kako jede sladoled, a poznato je da ni sad ne može da odoli ovoj poslastici. Ona priznaje da ponekad na trpezu iznese i “brzu hranu” poput pice, ali je napravi sama uz pomoć djece i doda zdrave sastojke u fil.

Veče završava lakim koktelom koji joj, kako sama kaže, priprema njen muž – princ Vilijam. Ako treba da bira neko jelo koje se poručuje iz restorana, onda je to kari, izjavila je jednom za BBC.

Izvor vijesti: haber.ba